Ο PSY μίλησε στους φοιτητές του Harvard!

Psy_Harvard_University

Στο πανεπιστήμιο Harvard ήταν καλεσμένος το περασμένο βράδυ (9 Μαΐου) ο PSY, με εκατοντάδες φοιτητές και όχι μόνο, να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτούν μόλις έκανε την εμφάνιση του.

Ο Κορεάτης rapper δεν έκρυψε την αμηχανία του και αστειεύτηκε για το ψευδώνυμο που του έδωσαν όταν φοιτούσε σε πανεπιστήμιο της Βοστόνης. Τότε τον φώναζαν WWF, όχι όμως για τη φιλοζωική του στάση, αφού τα αρχικά του σημαίνουν ‘Withedrawal, Withedrawal, Failure’! Μάλλον δεν ήταν και τόσο καλός φοιτητής!

Επίσημα ντυμένος, ο PSY μίλησε περίπου μία ώρα και φυσικά δε θα μπορούσε να μην πει για την επιτυχία του ‘Gangnam Style’, αναφέροντας πως έγινε τυχαία.

«Η μουσική μας ενώνει όλους, ακόμα και αν δεν καταλαβαίνουμε τη γλώσσα. Χαίρομαι όταν δίνω μια συναυλία και ο κόσμος χαμογελάει και προσπαθεί να τραγουδήσει, ενώ δεν γνωρίζει ούτε τα λόγια, αλλά ούτε και τη σημασία τους.»

Μάλιστα είπε γελώντας πως τον πειράζει να σηκώνεται τόσο νωρίς για συνεντεύξεις σε πρωινές εκπομπές και αναρωτιέται γιατί στην Αμερική η ενημέρωση ξεκινάει τόσο νωρίς!

«Ονειρευόμουν πως κάποιος Κορεάτης θα γίνει μεγάλο αστέρι στην Αμερική, όμως δεν πίστευα ποτέ πως θα ήμουν εγώ, γιατί όπως βλέπετε έχω ένα συγκεκριμένο σωματότυπο»!!!