Το φαινόμενο Celine Dion έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Σελίν Ντιόν

Courage World Tour

Το φαινόμενο Celine Dion έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.)

 

Η ιερεια της ποπ, η λαμπερη Celine Dion, έρχεται στη χώρα μας στις 31 Ιουλίου 2020 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, «Courage World Tour», φέρνοντας στα αποσκευές τις αγαπημένες μας επιτυχίες καθώς και το νέο επίσημο άλμπουμ της.

Η Celine Dion είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους στίχους στην ιστορία της ποπ μουσικής. Έχει κατακτήσει πολλά βραβεία ήδη από την ηλικία των 18 ετών, κυρίαρχοντας στα pop charts της δεκαετίας του 1990 και έχοντας πουλήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της. Έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, δύο βραβεία Oscar, επτά αμερικανικά μουσικά βραβεία, 20 βραβεία Juno (Καναδάς) και τον εντυπωσιακό αριθμό των 40 βραβείων Félix (Κεμπέκ). Το 2004 έλαβε το Βραβείο Διαμαντιών στα Παγκόσμια Μουσικά Βραβεία ως η μοναδική γυναίκα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών ενώ το 2016 τα Βραβεία Μουσικής Billboard τιμήσαν με το βραβείο Icon Award για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Μέχρι σήμερα παραμένει αναμφισβήτητα ένας από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες.

Η Celine Dion έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ με τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας: στο The Colosseum του Caesars Palace έχει δώσει πάνω από 1.100 παραστάσεις σε πάνω από 4,5 εκατομμύρια φίλους της. Τον Ιούνιο του 2018 η Celine αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα δύο μηνών από τις εμφανίσεις της στο Las Vegas για να πραγματοποιήσει το παγκόσμιο sold-out περιοδικό «CELINE DION LIVE 2018», που περιλάμβανε 22 παραστάσεις σε 12 πόλεις της Ασίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Η περιοδεία ήταν από τις πιο κερδοφόρες της χρονιάς, με περισσότερους από 260.000 θεατές και εισπράξεις σχεδόν 57 εκατομμυρίων δολαρίων. Τον Ιούλιο του 2018, το remix του single Ashes από την ταινία Deadpool 2, σκάρφαζε στην κορυφή των διαγραμμάτων του Dance Club της Αμερικής. Στις 8 Ιουνίου του 2019, η εμβληματική κατοικία της Celine Dion στο Λας Βέγκας έληξε, μετά από δεκαέξι χρόνια.

Στις 15 Νοεμβρίου 2019 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της, «Courage», έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ στην αγγλική γλώσσα, «Love me Back to Life». Τα άλμπουμ περιλαμβάνουν κομμάτια όπως τα «Imperfections», «Lying Down» και «Courage» τα οποία – μαζί με πολλά άλλα – θα απολαύσουν το ελληνικό κοινό στο συναυτήριό της στην Ελλάδα στο πλαίσιο του COURAGE WORLD TOUR. Στο τελευταίο κομμάτι της άλμπουμ αντιλαμβάνεται κανείς τη νέα δημιουργική κατεύθυνση της Celine, που είναι ένα εκλεκτικό μείγμα από υπέροχα μπαλάντες αλλά και τραγούδια με πιο νευρικά ρυθμό και χαρακτηριστικές εξωφρενικές εξάρσεις της.

Η ομώνυμη περιοδεία της Celine, «Courage World Tour», ξεκίνησε επίσημα στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κεμπέκ και αποτελεί την πρώτη της περιοδεία στην Αμερική μετά από 10 χρόνια. Για πρώτη φορά, περιλαμβάνονται χώρες όπως η Μάλτα, η Ελλάδα και η Κύπρος. Το «Courage World Tour» θα σταματήσει σε σχεδόν 100 πόλεις παγκοσμίως. Ανάμεσά τους και η Αθήνα με την οποία δίνει την πρόθεσή του την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία της Celine Dion, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  www.celinedion.com   .